Stranice

subota, 19. veljače 2011.

Andrej Pejic













I believe that you are more or less, most of you, at least once heard of him, and those who are here have a chance to see photos and read a few words about him. Ahh it's him.

It could be said and acknowledged that many women envy in his body. A native of Tuzla, 19-year-old Andrej Pejic quickly achieved success in the world of modeling.
He became famous when it was Jean-Paul Gaultier hired for their autumn show in Paris last year. Designer he has hired this year and so is Andrew walked the runway in a dress which was intended as a wedding dress Gautlier.
When Andrew came out on the catwalk in a white dress, but they could hear the sighs and whistles, I believe that no one remained indifferent. At the same time everyone is interesting because of their singularity. He became the face of Marc Jacobs. To hear your opinions! :)




Vjerujem da ste manje više većina vas makar jednom čuli za njega, a oni koji nisu evo imaju prilike da pogledaju fotografije i pročitaju par riječi o njemu. Ahh to je on. Moglo bi se reći i priznati da bi mu mnoge žene pozavidile na ovakvom tijelu. Rodom iz Tuzle, 19-godišnji Andrej Pejić brzo je postigao uspijeh u svijetu manekenstva. Proslavio se kada ga je Jean-Paul Gaultier anganžirao za svoju jesensku reviju u Parizu prošle godine. Dizajner ga je angažirao i ove godine pa je Andrej tako po pisti prošetao u haljini koju je Gautlier zamislio kao vjenčanicu. Kada je Andrej izašaona pistu u bijeloj haljini samo su se čuli uzdasi i zvižduk, vjerujem da nitko nije ostao ravnodušan. Ujedno svima je zanimljiv zbog svoje neobičnosti. Postao je i zaštitno lice Marc Jacobsa. Da čujem vaše mišljenje?! :)



Broj komentara: 13:

Gypsy Gardens kaže...

Joj joj, bojim se ostaviti svoje misljenje :)
Svaka cast Andreju, ali mislim da su dizajneri napokon dosli na svoje - musko tijelo u zenskoj odjeci. Pa tko ce sada trebati zenske modele sa (koliko toliko) zenskim tijelima. Ne znam...valjda meni ne izaziva uzdahe vjencanica na njemu :))
Ali dobar post :))

Tirquise kaže...

Cela "Andrej Pejić" priča izaziva brdo polemika. Ja ću sada biti vrlo površna i reći da mi se on svidja u obe varijante-kao žena je izuzetno lep(a), telo onako, vešaličasto, što dizajnerima savršeno odgovara, dok se meni ne svidja previše, dok mi je u muškoj varijanti skroz ooh i aaah xD, naročito u onim pomalo "rock" varijantama, sa cigaretama itd, čist seks.

Plus, čovek ima moje ime, kako da ga ne volim xD

Dinoboy kaže...

ja sam pokušao kolko tolko biti objektivan u tekstu :D naravno sve pohvale za Andreeja, jer da nema talenta ne bi bio tu gdje je sad ;)

Unknown kaže...

meni je Andrej hit! a i nekako u zadjih par godina zenski modeli vise i lice na muskarce, bez oblina bez grudi.. ovo je bar objektivno i realno :-)

Dinoboy kaže...

jeste zorannah slažem se s tobom
inače dobro došla i pratimo se, čitamo :)
sretan put ;)

Vanja Milicevic kaže...

necu nista da kazem! :)

Josipa kaže...

meni je ovaj tip fenomenalan!!!a haljina bi ovako trebala stajati-RIHANNA!!

Dinoboy kaže...

vanja sve znaš ;)

baby: da rihanna je iznosala tu haljnu i mogu reći da i njoj i njemu fenomenalno stoji

Nevena kaže...

Kada sam videla prvi put tu kolekciju mislila sam da je to zena a ne Andrej :D
Sve mu super stoji jer ima veliku moć transformacije...

Dinoboy kaže...

Nevena: istina,baš mi je jedan profi fotograf rekao da nije pravi muški model onaj ko ima pločice i tijelo kao da je odvaljen od stijene, nego je pravi model onaj koji se može transformirati u više uloga :) andrej je to definitivno

Trendy White kaže...

Obožavam Andreja.. Prekrasan mi je :s Moram mu posvetiti post na svom blogu.. Kisić

Fashion Imperative kaže...

Fashion Imperative team loves Andrej Pejic and your blog is sweet!

Anita kaže...

Pročitala sam puno tekstova o njemu , pogledala sve što se moglo pogledat na yutube-u....
Prekrasan je! Samozatajan i skroman iznutra a izvana je čista ljepota,
predivne oči, čisti sex....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...