Stranice

About me

Dino Kalember je dječak koje je autor bloga Dino Boy. Rođen je 13.6.1990. godine u Osijeku (mali grad u Hrvatskoj). Završio je srednju Tehničku i Prirodoslovnu gimnaziju "Ruđer Bošković". Upisao je kemijski fakultet, ali je ubrzo odustao od njega jer se nije pronalazio u tim vodama. Pisao je svoju modnu kolumnu za jedan od poznatijih modnih portala u hrvatskoj, a još dan danas piše modne članke za srpski Wannabe Magazine.Dino je sklon putovanjima i brzom životu, tako da često mjenja svoje mjesto stanovanja. Moda je njegova stras i kako on voli reći "moj jedini porok". Mislim da je u modi jednostavnost najbolja odjevna kombinacija uz neke svoje ideje.


Dino jako voli životinje i pomaže bespomočnim životinjama koliko dozvoljavaju njegove mogučnosti. Jedan period u životu mu je njegov pas i bio najbolji prijatelj.


Često puta se u svojoj okolini osječao neshvačenim i odbačenim jer se razlikovao od druge dijece. U srednjoj školi se zamalo ispisao sa redovne nastave i želio je polagati sve vandredno zbog ne slaganja njega i ostalih učenika. Ima uvijek svoj čvrst stav, brani ga i ne odustaje od njega. Ono što je nekome bitno njemu nije bitno.


Dino se okušao i ispred objektiva raznih uspiješnih osječkih fotografa. Nikad to nije smatrao nekim svojim poslom, nego jednostavno to voli i super se osječa ispred objektiva. Jedan fotograf je za njega izjavio: "Da su svi modeli toliko profesionalni i da u svoje poziranje unesu emocije kao Dino nama fotografima bi posao bio lakši."


Dino se želi okušati i u dizajnerskim vodama. Tako da je odlučio jednoga dana izdati svoju kolekciju majica za cure i dečke. Na to se odlučio jer i on sam voli nositi razne majice sa zanimljivim printovima i poruka. Njegov cilj je da onaj tko ima njegovu majicu daje jasnu poruku onome tko vidi tu majicu. Iako Dinov stav oko dizajniranja je ovaj: "Nikad sebe neću nazvati dizajnerom, jer to nisam sve dok ne završim fakultet dizajna i da budem kompetentan sebe nazvati dizajnerom. Mislim da je danas IN biti dizajner, a ja se ježim od toga. Imam dosta prijatelja koji su dizajneri i znam da je njima krivo što je tako, ali šta ćete danas svatko može biti ono što on želi."


Dino piše i svoju knjigu za koju se nada da će ju jednoga dana i izbaciti na tržište. Knjiga je autobiografijska, pod nazivom "Riba na raskrsnici".


Dino: Nadam se da ćete uživati u mom svijetu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...