Stranice

ponedjeljak, 25. srpnja 2011.

UnYOUsual


Izašao je prvi modni editorijal u sklopu Urbanlook magazina. Ovaj put muški editorijal koji je osmislio tko drugi nego Srdjan Šveljo (naklon). Sklopio je spojivo sa nespojivim, mušku sa ženskom modom, strasti i osijećaje. Kada sam vidio editorila zinio sam i nisam treptao dok sam gledao slike. Ovaj editorijal je čak izašao u 17. broju austrijskog magazina Vangardist.


"Ovo je moj pravi , iskreni modni izraz,ovo sam iznad i pre svega drugog ja.Muška moda kao nešto što živim od kada znam za sebe ovde je u kombinaciji sa ženskim komercijalnim brendovima i predstavlja neko moje viđenje novog muškarca, muškog stajlinga, erotičnosti, modne oslobođenosti... Ovo nije must have za sezonu ovo je ono što bih ja voleo da vidim na ulicama naših gradova, u klubovima, ovo je sloboda koja se još uvek živi samo u četiri zida!" 



Dimitrije Nedeljković je momak s kojim ćemo raditi neki intervju jer ima svašta zanimljivog da nam pokaže i kaže ;) i za njega aplauz!

pojavit ću se nekad i negdje u ovim cipelema, oću svega mi...makar mi to bilo zadnje u životu i prebili me. ja ću ih nositi.




eto nam i RINGeRAJE :)


Produkcija: Denis Čosović i Jelena Grubor
Model: Dimitrije Nedeljković
Stilista: Srdjan Šveljo



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...