Stranice

nedjelja, 31. listopada 2010.

New hair-cut?!

kad vam je dosadno radite promjene
na sebi i oko sebe
ja sam odlučio raditi na sebi
i pustim da mi malo kosa naraste
i napravim geek frizuru

što vi mislite o tome?!


We are friends.

True frendship is like a pretty flower,
worn close to the heart...



Photo by: Ana-Marija Petričević




Neshvaćenost?! Me,Myself,Moi

Ne pripadam ovom svijetu
i ne zanimaju me vaši zakoni!













Photo by: Ana-Marija Petričević

Zatvorenici





photo by: Marin Franov

Me,Myself,Moi :)

video koji mi je napravio
jedan moj prijatelj jer
mi je uvijek govorio da imam
specifične oči
eto veliko mu hvala.


Whatta style! Beyonce

Velike dive i zvijezde su obične, normalne osobe poput svojih obožavatelja, kad to požele biti. Beyonce i njen suprug Jay-Z ovog su se tjedna uputili u Detroit na utakmicu New Yersey Nets i Detroit Pistons-a.



Kao poznati ljubitelji NBA lige prvu utakmicu su, naravno, odgledali iz prvog reda. Beyonce je na sebi imala uske traperice ili kako ih ja volim nazivati “mrkva trapke” , koje lijepo produžuju njene već ionako duge noge. Crvene lakirane sandale s velikom platformom sjajan su dodatak uz jeans - must have i vašeg ormara!



No, odlazak na utakmicu u ovakvim cipelama može si priuštiti samo Beyonce; sumnjam i da je u njima dugo hodala, pogotovo ako joj je ruta bila auto, dvorana, gledalište, auto, kuća. Svidja mi se taj njen ležerni style, used look majica i puno zlatnih lanaca – pravi gangsta stil iz predgrađa. Primijetio sam i da Honey B nema uopće make upa na sebi ili ga ima jako malo, dakle, ima vrlo lijep i očuvan ten. Ona je jedna od rijetkih da odlično izgledaju s “oklopom” i “bez oklopa” i u casual odjeći.

Moguće da je i Jay Z-u draži njen natural look te više voli vidjeti svoju ženicu opuštenu na utakmici nego na pozornici s mikrofonom.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...